aktieapp

Aktieapp – Framtidens Sätt Att Investera I Aktier?

Mobilanvändare kan nu njuta av en fantastisk handelsupplevelse med hjälp av appar till mobilen för aktiehandel. Det har skett en massiv övergång till mobilteknologi, och programutvecklare världen över investerar i att skapa applikationer för mobila enheter.

Mobilhandel har också gynnats av denna utveckling eftersom mobilhandelsappar inte längre är begränsade till att upprätthålla en grundläggande vaktlista eller visa en portfölj. Användare kan nu använda handelsverktyg, molnsynkronisering, screeners och detaljerad kartläggning- bland många andra alternativ.

Men bland en variation av aktieappar, vad ska man välja?

Finanso.se har utsett den app de anser vara den allra bästa för aktier 2020. De rekommenderar appen eToro, och belyser att denna applikation ger investerare tillgång till allt det viktiga när det kommer till en aktieapp. Den anses vara lätt att använda och lätt att förstå oavsett vilken nivå man är på. Man ska helt enkelt bara skapa ett konto på deras hemsida, därefter ladda ned appen, antingen på AppStore eller Google Play, och sen logga in där. När kontot är upprättat kan man sätta in pengar och sedan köpa aktier direkt i sin mobil.

Hur mycket pengar behöver man för att komma igång?

På eToro ska man minimalt överföra $200 med betalkort och PayPayl och $500 för banköverföring, vilket som inte är en väldigt stor summa för att komma igång med din investeringsportfölj.

Hur går man tillväga för att handla aktier på mobilen?

Innan du börjar handla aktier på din mobil kan det vara en god idé att sätta sig in i aktiehandel överlag, och veta vad man ska tänka på när man köper aktier. Det kan vara klokt att analysera nuläget, vilka affärer som är bra kontra vilka det går dåligt för. Välj vilken investeringsstrategi du har och vilket konto du vill handla i.

När du känner dig bekväm kan du gå vidare med mobilaktiehandel. eToro erbjuder en app som är användarvänlig och lätt att förstå då du får samma upplevelse i applikationen på din mobil som den på datorn.  

Sammanfattningsvis Att investera kan kännas krångligt om du är nybörjare i det hela. Men för dig som ändå känner ett intresse i att komma igång, så passar mobilaktiehandel, och då rekommenderas appen eToro. Tack vare en ökning av antalet personer som använder en smartphone, omarbetas nu stationära applikationer för mobilanvändare. Därför finns det nu ett utbud av appar som ursprungligen endast var tillgängliga för datorer tillgängliga i Apple- och Androidenheter. Det har skett en förändring i vad folk använder sina smartphones för, och ägare av smartphones som dessutom är aktiehandelsentusiaster kan vara intresserade av att veta att det finns appar som kan ge dem den rika handelsupplevelsen de längtat efter.