solar vid havet

Melanotan — Ett unikt verksamt ämne

Melanotan har varit på mångas läppar under en längre tid. Trots att användandet ökar så fortsätter det intressant nog att vara en kontroversiell fråga. Vi har tagit en titt på vad som gör det unikt.

Även fast Melanotan har varit känt i närmare sextio år så är det först de senaste tio åren som populariteten verkligen har skenat. Allt fler väljer att använda Melanotan för dess unika och på många sätt otroliga effekter.

Men vad är det egentligen som gör barbiedrogen melanotan så speciell? Vi har tittat närmare på några av dess allra mest populära egenskaper. Kom ihåg att det finns otroligt många individuella aspekt med Melanotan, och vilka effekter du kan förvänta dig kommer på många sätt att variera.

Melanotan gör dig brun: Ökad hudpigmentering

Att ha en naturligt brun hud verkar vara en önskan som sträcker sig bortom tid och rum. Många generationer och personer från alla världens hörn värdesätter det estetiska resultat som naturlig brunhet ger. Hemligheten bakom det hela sitter i vår hudpigmentering.

Men vad är egentligen hudpigmentering och hur främjas den av Melanotan?  Hudpigmentering är den naturliga färgningen av huden, som bestäms av närvaron av melanin i hudens celler. Produktionen av melanin sker i sin tur i specialiserade celler som kallas melanocyter, och det är dessa som avgör om en persons hud kommer att vara ljus, gyllenbrun eller påtagligt brun. Ju mer melanin en person har i sina hudceller, desto mörkare blir hudfärgen.

I vanliga fall så sker denna process när vår hud kommer i kontakt med solens strålar. Men detta har kommit att bli något utav ett tveeggat svärd eftersom solens strålning även skadar hudcellerna,  särskilt då solens strålar numera är starkare och mer påtagliga än de en gång var.

Riskerna med att bli brun med solen handlar inte bara hudcancer, utan även för tidigt åldrande, rynkor, solfläckar och mikroskador som gör att hudens elasticitet inte är vad den ska. Inte ens solkräm hjälper då inte ens den bästa krämen kan reflektera alla strålar. Och då många solkrämer i sig gör skada blir det ett problem i sig.

Även om man vidtar åtgärder för att göra så att solning resulterar i en ökad produktion av melanin med så låg exponering av skadliga strålar som möjligt, går det aldrig att helt komma bort från solens negativa inverkan. Detta beror på att ultraviolett strålning i sig kan orsaka allvarliga hälsoproblem som cancer, för tidigt hudåldrande och till och med ögonskador.

Just därför har Melanotan blivit ett populärt sätt att få naturligt brun hud utan att behöva exponera sig för solens skadliga strålar.

Melanotan ger dig sexdrift: Ökad libido

Sex och lust är nog några av de mest omtalade sakerna i vårt samhälle. Kanske mycket på grund av att de är så starka och grundläggande drifter att de är en del av vad som gör oss mänskliga. Men det är inte alltid sexlusten kommer av sig själv. Särskilt inte med åren, och speciellt inte i tider då stress gör att det helt enkelt kan vara svårt att koppla av.

Med Melanotan får man ett unikt effektivt sätt att främja naturligt stark sexdrift. Till skillnad från i princip alla andra potensmedel så säkerställer det en väldigt äkta känsla som inte går att jämföra. Detta är inte bara främjande för ovillkorat sex, utan det skapar även optimala förutsättningar för närhet och kan göra underverk för att stärka relationen.

De flesta personer som använder barbiedrogen för sex konstaterar att den har en unik inverkan som ökar känsligheten för såväl män som kvinnor, främjar orgasm och även skapar bästa möjliga förutsättningar för uthållighet. Helt enkelt ett givet val.

Är Melanotan säkert?

Minst lika kontroversiellt som Melanotan i sig är frågan om dess säkerhet. På sätt och vis så talar antalet användare för sig själv då Melanotan numera används av ett enormt antal personer. Dessa personer svär vid dess effekter och gynnsamhet.

Gällande just säkerhet så finns det ett gammal påståendet att det är mängden och dosen som i slutändan avgör huruvida något är skadligt. Därför rekommenderar de flesta även att man hittar sin perfekta nivå för Melanotan, och därmed undviker att använda för mycket.

För att Melanotan ska bli så säkert som möjligt är det därför en bra idé att vara noggrann, varsam och ha äkta tålamod när man doserar. Låt saker ta sin tid, börja smått och öka tills du känner dig nöjd. Att man ska vara trygg och bekväm med sin egen dosering är ett måste.

Varför så populärt?

Många har fått föreställningen att Melanotan endast handlar om kroppsliga ideal. Men dess ideal förändras ständigt och är egentligen inte ens längre normerna för skönhet. De fysiska ideal som vi ser i tidningar, TV och på internet har sällan något att göra med individuella ideal. För många har Melanotan kommit att bli ett givet sätt att ta kontroll över såväl utseende som mående, och på så sätt skapa bästa förutsättningar för att vara den man i grund och botten är. Men det är svårt att spekulera varför Melanotan fortsätter att vara populärt. Det bästa sättet att förstå är att testa själv eller vända sig till regelbundna användare och låta dem förklara. Men hur man än ser på det hela så kommer det med största sannolikhet att fortsätta vara i stor eftefrågan.